Bezár

Feliratkozás a hírlevélre

  Ezen mező bejelölésével kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Duna-Ág vízitúrák a továbbiakban a megadott e-mail címemre elektronikus hírlevelet/hirdetéseket küldjön.
Kijelentem, hogy a jelen hozzájáruló nyilatkozat kiadására önkéntesen és a megfelelő tájékoztatás birtokában került sor.
A hírelvélre való feliratkozás folyamatban....
Bezár
A feliratkozását a duna-ag.hu hírlevélre rögzítettük.

Egynapos túrák

Az egynapos túráink az időjárás függvényében még
az októberi hétvégéken is indulnak.

Osztálykirándulás

Kedvezményes ajánlatunk a környékbeli iskoláknak.
Kérjen egyedi árajánlatot.

Vízen az új hajó

Elkészült a 12 személyes hajó. A saját építésű hajónk
a Tát - Pilismarót útvonalon kipróbálható.

Túraútvonalak

A vízitúráinkat elsősorban a Dunakanyarba szervezzük, ezen kívül a Duna felső szakaszán a Szigetköz és a Csallóköz ágait is kedvelt (és gyakori) célpontjaink közé sorolhajtuk.
Az általunk szervezett túrák azonban nem korlátozódnak a Dunára. A mellékfolyókon is gyakran megfordulunk. Teljesen más élményt nyújt egy túra a nagy Dunán, mint az Ipolyon vagy a Garamon. Egyben azonban egyformák: mindegyik csodálatos élményeket és látnivalókat kínál.

Duna

A nagy Dunán Neszmélytől Szentendréig szoktunk evezni, ez a kb. 100 km-es folyószakasz igazán sok látnivalót kínál. A nagy folyón való evezés élménye párosul a kis ágak látnivalóival. A természet csodái mellett a vízről lehet megtekinteni Esztergomot, az esztergomi vár és a Bazilika pazar látványával, illetve továbbhaladva a Visegrádi vár és várhegy csodálatos képével.

Szigetköz

A Szigetközben Rajkától Győrig kb. 800 kilométernyi folyó-ág várja a túrázókat. És ha ez nem lenne elég, a nagy Duna túloldalán ott a Kis-Duna és a csodákat rejtő Csallóköz...

Neszmélyi szigetek - mellékágak

A Dunakanyar "fölött" található Neszmély község, amely nem csak a boráról híres. A Dunán található kisebb-nagyobb szigetek számtalan szépséget rejtenek.

Táti szigetek - mellékágak

A Duna esztergomi szakaszának szigeteit járujuk körbe. A természet csodái mellett vízi városnézésre is sor kerül az esztergomi Prímás-sziget megkerülésével.

Garam-folyó (Szlovákia)

Bár a Garam (Hron) az Alacsony-Tátrában ered, mi az alsó szakaszán túrázunk, egészen a Párkány melletti torkolatig, a túrát egy kis dunai evezéssel zárva.

Ipoly-folyó (magyar-szlovák határfolyó)

A folyó alsó szakasza, ahol vízitúráink elhaladnak, a szlovák - magyar határvonal. A folyó Magyarország egyik legszeszélyesebb folyója: volt rá példa, hogy szinte teljesen kiszáradt, volt amikor az idegen szemlélő hajózható folyónak látta.


Találkozzunk a vízparton!

Kapcsolat

Felszabadulás útja 1H
2535 Mogyorósbánya

Mundi Tamás
06 20 823 1656

Mundiné Urbanics Zsuzsi
06 20 823 1657