Bezár

Feliratkozás a hírlevélre

  Ezen mező bejelölésével kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Duna-Ág vízitúrák a továbbiakban a megadott e-mail címemre elektronikus hírlevelet/hirdetéseket küldjön.
Kijelentem, hogy a jelen hozzájáruló nyilatkozat kiadására önkéntesen és a megfelelő tájékoztatás birtokában került sor.
A hírelvélre való feliratkozás folyamatban....
Bezár
A feliratkozását a duna-ag.hu hírlevélre rögzítettük.

Egynapos túrák

Az egynapos túráink az időjárás függvényében még
az októberi hétvégéken is indulnak.

Osztálykirándulás

Kedvezményes ajánlatunk a környékbeli iskoláknak.
Kérjen egyedi árajánlatot.

Vízen az új hajó

Elkészült a 12 személyes hajó. A saját építésű hajónk
a Tát - Pilismarót útvonalon kipróbálható.

Vízitúra ajánlataink

A vízitúráinkról elmondható, hogy nem a teljesítmény a lényeg. Elsősorban felejthetetlen élényt kívánunk nyújtani, kikapcsolódást, pihenést. A túráink során megismerheted a folyópartok növény- és állatvilágát úgy, hogy minden testközelben van. A vízitúrák célja elsősorban, hogy mindenki jól érezze magát.
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján alakítottuk ki az egynapos, kétnapos és az egyhetes vízitúráinkat.

Egynapos túrák

Fél- vagy egynapos rövid túrák. Azoknak, akik meg akarják ismerni a vízitúrák hangulatát, ki akarják próbálni az evezést vagy csak aktív pihenéésel akarnak egy napot eltölteni.

Hétvégi túrák

Két-, háromnapos vízitúráink alkalmasak egy hétvége vagy hosszú hétvége tartalmas eltöltésére. Ajánljuk iskoláknak vagy baráti köröknek, akár csapatépítésre is.

Táborok

Egyhetes vagy akár hosszabb vízitúrák. Ez alatt a pár nap alatt lehetőség van teljes folyószakaszok vagy folyó-menti régiók megismerésére. A táborok célja nem a teljesítmény hajszolása, hanem a természetjárás a vízi és vízparti élet megfigyelése és nem utolsó sorban a kikapcsolódás.

Hajóépítő tábor

Tematikus tábor, ahol a résztvevők megismerhetik a hajóépítés fázisait, sőt részt is vahatnek a munkálatokban. A tábor végén felejthetetlen élmény nyújt a saját magunk készítette hajóban evezni.
Lehetőségünk van 35 fő elhelyezésére túrakenukban, a szükséges felszerelés szállítására, illetve a túravezetésre. Segítséget tudunk adni a résztvevők busszal történő szállításához, illetve megfelelő szálláshelyek eléréséhez.

Találkozzunk a vízparton !

Kapcsolat

Felszabadulás útja 1H
2535 Mogyorósbánya

Mundi Tamás
06 20 823 1656

Mundiné Urbanics Zsuzsi
06 20 823 1657